Login
Paswoord Login

Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op!

Join the club! Schrijf een tripreport, of upload je action shots.
Delen die laatste adrenaline-ervaring.
Parkgids Nieuws Artikels Community Home

Oktober is begonnen en dat wil zeggen dat ook Halloween weer voor de deur staat. Pretparken.be geeft een overzicht van alle halloweenevenementen in de Belgische pretparken op pretparken.be/halloween.

Onlangs maakte de Efteling hun masterplan tot en met 2030 bekend, waarin ze onder meer spreken over een gigantische groei qua bezoekersaantallen, enorme oppervlakte die bij het park wordt toegevoegd en meerdere nieuwe attracties. De belangrijkste punten uit het masterplan vind je in dit artikel.

In dit artikel nemen we jullie mee op reis doorheen de nostalgische attractie-geschiedenis van het plezantste land: Bobbejaanland. Volg je ons tijdens onze 'Bobbejaanland-nostalgie-roadtrip'?

Wij verzamelden vijf handige tips om jouw bezoekje aan Klugheim in Phantasialand optimaal te maken. Zet die onrides af en lees deze handige 'gebruiksaanwijzing' ;-).

In dit sfeerverslag lees je hoe wij de officiële opening van Klugheim met achtbanen Taron en Raik in Phantasialand beleefden.

Stuur ons een tip
Het mag vanalles zijn: een foto, een filmpje, een nieuwtje, een verhaal, complottheoriŽn, ... Wie weet kunnen we er iets mee doen!
Naam:
E-mail:
You need at least 10 version of Flash player. Download last versionhere!"
Pretparken.be Highlight